Το Ιστολόγιο δημιουργήθηκε από φίλους του Μαινάλου, για την ενημέρωση , την γνωριμία όλων και για να σας παρουσιάζουμε δράσεις που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Παραδόθηκαν τα μηχανήματα - Θα λειτουργήσει το Χιονοδρομικό



Ο κατασχέτης "καλή τη πίστει" παρέδωσε τα μηχανήματα για να μη μείνει κλειστό το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου.

Για την 1η Μαρτίου ορίστηκε η νέα δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο ΕΟΣ Τρίπολης εναντίον της κατάσχεσης μηχανημάτων του ΧΚ.
Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων ήταν προγραμματισμένη για σήμερα αλλά το δικαστήριο αναβλήθηκε. Παρολαυτά ο κατασχέτης θέλοντας να μη μείνει κλειστό το ΧΚ και αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά και την άλλη σαιζόν παραχώρησε τα μηχανήματα και μάλιστα αυτήν την ώρα μεταβαίνει στο βουνό για να τα μεταφέρει και να λειτουργήσει το Χιονοδρομικό.
Ο μόνος όρος που τέθηκε από τον κατασχέτη -μεσεγγιούχο-ήταν να κρατηθούν σε καλή κατάσταση τα μηχανήματα και να γίνει σωστή χρήση τους, για το λόγο αυτό υπογράφηκε μάλιστα και αντίστοιχο έγγραφο.
Να τονίσουμε πως η κίνηση αυτή του κατασχέτη αναστέλλει την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και αποσοβεί περαιτέρω περιπέτειες τόσο για τον ΕΟΣ Τρίπολης όσο και για Δήμο Τρίπολης.

Από το ArcadiaPortal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου